Skip to main content

Luft til vand varmepumpe

Arhus Køleteknik har mange års erfaring med rådgivning og installation af luft til vand varmepumper.
Har du behov for en komplet løsning til opvarmning af bolig og opvarmning af vand, anbefaler vi varmepumper fra Daikin Altherma. Daikins luft til vand varmepumper er varmepumper af høj kvalitet, og har alle 5 års produktgaranti.

En Daikin Altherma luft til vand varmepumpe er :

  • Velegnet til opvarmning af bolig og vand i hus, sommerhus og fritidsbolig
  • Meget velegnet til boliger med gulvvarme
  • Hurtig og nem at installere
  • Miljøvenlig og miljøbesparende
  • Med en 180 liters eller 260 liters højkapacitets tank
  • Med 5 års produktgaranti

Luft til vand varmepumpen regulerer opvarmning løbende, så den passer til rummets temperatur, og den mindsker systemets opstartstid, så den ønskede temperatur opnås hurtigere. Det gør det nemt og ukompliceret.
Daikin Altherma har været på markedet i mere end 30 år, og Daikin luft til vand varmepumper forhandles kun gennem autoriserede kølefirmaer.

Professionel installation af luft til vand varmepumpe
Når du køber en Daikin varmepumpe hos Aarhus Køleteknik, får du en certificeret installatør ud til dig, som dels sikrer en professionel installation og dels rådgiver om varmepumpens funktioner.

HEATSAVE LUFT/VAND VARMEPUMPE – EN ENERGIEFFEKTIV OG FREMTIDSSIKRET OPVARMNINGSLØSNING

Ved at skifte til en varmepumpe er du med til at passe på både miljøet og klimaet. En luft til vand varmepumpe producer varme og varmt vand i huset ved at udnytte energien udefra. Det gør varmepumpen til et yderst økonomisk og bæredygtigt alternativ til eksempelvis oliefyr, naturgas, pillefyr etc.

Luft til vand pumperne fra HeatSave er udviklede og designede i Sverige, energimærkede A+++ og samtidig yderst støjsvage i drift (ned til 30 dB ved en afstand på 5 M).

Pumperne har indbygget Wifi-modul, hvilket giver mulighed for indstilling, overvågning og kontrol fra distancen.

Derudover kan du opnå helt op til 12 års garanti på dit luft/vand anlæg ved tegning af serviceaftale. Det giver tryghed mange år frem i tiden.


Aarhus Køleteknik v./Lars Laursen, info@aarkt.dk, tlf. 31555232