Skip to main content

Luft til luft varmepumpe

Aarhus Køleteknik har mange års erfaring med rådgivning og installation af luft til luft varmepumper.

Vi anbefaler en Daikin Inverter varmepumpe, som udnytter den allernyeste varmepumpeteknologi og har meget stor ydeevne, samtidig med at den er lydsvag. Den er designmæssigt blandt de bedste på markedet, og med sin inverterteknologi innovativ inden for klimastyring. Det betyder, at du kan spare op til 70% på dit elforbrug.

En Daikin Inverter luft til luft varmepumpe bruges til at: 

  • Opvarme hus, sommerhus eller fritidsbolig
  • Rense luften, så du får bedre indeklima
  • Bekæmpe bakterie- og virusudbredelse
  • 5 års produktgaranti

Luft til luft varmepumpen betjenes ved en trådløs fjernbetjening. Varmepumpen regulerer køling og opvarmning løbende, så den passer til rummets temperatur, og den mindsker systemets opstartstid, så den ønskede rumtemperatur opnås hurtigere. Det gør det nemt og ukompliceret.
Der ydes dertil 5 års produktgaranti.

 

Professionel installation af luft til luft varmepumpe

Når du køber en Daikin Inverter luft til luft varmepumpe hos Aarhus køleteknik, får du en certificeret installatør ud til dig, som dels sikrer en professionel installation og dels rådgiver om varmepumpens funktioner.

HEATSAVE LUFT/LUFT VARMEPUMPE – EN EFFEKTIV OG MILJØVENLIG OPVARMNINGSLØSNING

Luft til luft varmepumperne fra HeatSave er lette at installere,  er effektive og giver et godt indeklima. De er ideelle til sommerhuset eller det mindre hus i ét plan, hvor der ønskes en besparelse på varmeregningen.

Takket være inverterteknologi og R32 kølemiddel, er du sikret ultimativ komfort på en miljøvenlig måde. Pumperne er specielt udviklede til det nordiske klima og er i stand til at levere meget høj effekt – selv ved temperaturer under -30 grader.

Et indbygget WiFi modul gør det muligt at fjernstyre enheden via app. Det er yderst praktisk, hvis man eksempelvis ønsker at hæve temperaturen i sommerhuset, inden man tager afsted – eller ønsker at køle huset ned på vej hjem fra stranden en varm sommerdag.


Aarhus Køleteknik v./ Lars Laursen, info@aarkt.dk, tlf. 31555232