Skip to main content

Køling af serverrum

Serverrummet er firmaets hjerte og nedbrud er både forbundet med ineffektivitet og tab af omsætning. Det kan blive rigtig dyrt for ikke at tale om den irritation, der skabes i virksomheden, når medarbejderne ikke kan arbejde pga. nedbrud.

Dertil kommer, at it-udstyr ikke i længden kan holde til meget høje temperaturer eller lav luftfugtighed. Det slider simpelthen på komponenterne og levetiden af udstyret forkortes.

Derfor dimensionerer og installerer vi rigtig mange klimaanlæg i serverrum, og har stor erfaring med det. Det er vigtigt at få den helt rigtige løsning, som passer præcis til dine behov – der findes nemlig rigtig mange løsninger. Om du ved præcist hvilken løsning du ønsker eller dette er helt uden for dit fagområde, så vil vi med glæde tage en rådgivende snak om mulighederne.

Kontakt os derfor for at få rådgivning omkring den helt rigtige løsning. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få overblik over omkostningerne målt op mod den risiko, du løber ved ikke at have kølet dit anlæg.


Aarhus Køleteknik v./Lars Laursen, info@aarkt.dk, tlf. 31555232